Här kommer feedback från våra kunder att skrivas in och då denna hemsida är helt ny så är jag väldigt glad för vår första riktiga feedback.


Rom 10-15 mars 2010

Hej Charlotta,

Jag vill tacka dig för att du ordnade vår resa till Rom på ett fantastiskt sätt. Vi är som sagt var mer än nöjda med allt. Det var en trevlig resa till Florens och du fick ha stort tålamod med oss då min man Henry inte började planera Romresan förrän vi var på plats!!

Vinresan var verkligen trevlig. Vingården var ekologisk och min syster som fyllde 50 år brukar vår föräldragård ekologiskt och det var mycket intressant att höra henne berätta. Vi har varit på många vingårdar i Sydafrika, Australien Frankrike m.m men aldrig blivit så väl bemötta och fått så mycket information av någon. Sedan fick vi antipasta vilket också var fantastiskt.

Restaurangen var ju också så fin och maten var mycket bra.  Vi fick också se deras vinkällare, vilken var enorm, 30 000 flaskor. Anita Ekberg har skrivit sitt namn på en vinflaska som fanns precis i början av vinkällare (lite kuriosa)

Och så dina chaufförer som var mycket ju trevliga och artiga. Chauffören till Florens måste väl ha varit rallyförare eller? Vi var helt hänförda över hans körning och det gick väldigt fort ibland.

Du får hälsa dem och tacka

Hälsningar
Margareta